WAVE 110 MULTI-AIR STEEL

De Wave 110 Multi-Air Steel is een stijlvolle inzethaard met een mooi vuurbeeld. Door de beschikbaarheid van 3 verschillende kleuren is deze inbouw pelletkachel geschikt voor elk interieur. De zelfreinigende brander zorgt voor veiligheid en comfort.

Bij de productie van een pelletkachel van Klover worden nooit consessies gedaan aan veiligheid. Dat is natuurlijk makkelijk om te zeggen, maar bij Klover doen we daar ook echt wat aan. Een voorbeeld hiervan is een van de zekerheden die we je geven als het gaat om de veiligheid: ons G.A.S-systeem. Dat staat voor Green Automatic Safety en hiermee garanderen we: totale verbranding, automatische reiniging en anti-verstopping. Voor deze speciale techniek is uiteraard octrooi aangevraagd.

Kenmerken Pelletkachel Wave 110 Multi-air.

 • Geïntegreerde lade voor het invoeren van de pellets.
 • Extra convectie uitgang voor verwarmen van een andere ruimte
 • Veiligheidssensoren bij opening deur
 • Pellet niveau sensor
 • Totaal sliding systeem met dubbele rails
 • Lijst van gelakt staal
 • Zelfreinigende brander
 • Standaard wifi

TECHNISCHE GEGEVENS

 • Afmeting in cm 68x60x72 h
 • Gewicht 170 kg
 • vermogen 2,9-10,1 kW
 • te verwarmen ruimte 270 m3
 • rendement 94,3 %

Kleuren

Zwart                  Brons             Perla

Download brochure

Techniek en schoonheid

De pelletkachels van Klover zijn niet alleen van buiten mooi, maar de techniek is ook nog eens uitmuntend. Al sinds het begin van de jaren ’70 zijn we bezig met innoveren. Met de jarenlange kennis hebben we een hoogwaardige lijn pelletkachels met prachtig vuur neer kunnen zetten.

INNOVATIES

G.A.S.

Het innovatieve, automatische gepatenteerde reinigingssysteem van de brander voorziet in een verbranding met micro-vergassing. 

Pellet Cruise control

De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven in te leveren in vermogen.

Chrome protected

Het gehele pellet laadsysteem wordt behandeld met een chroomlaag. Zo voorkomen we slijtage en beschadigingen voor vocht in de brandstof. 

Glass fiber cable

De bekabeling is volledig bekleed met anti-slijtage en -snijglasvezel dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

6X faster

Onze ontstekingen zijn tot 6 keer sneller dan traditionele exemplaren. Dit komt door de kwartsbougies die we gebruiken. Bovendien is er een betere bescherming tegen slijtage en verminderd energieverbruik.

Hermetic combustion

De hermetische afdichting garandeert meer veiligheid en een efficiëntere verbranding. Deze Klover kan worden geïnstalleerd in alle moderne huizen met de hoogste isolatie- energieklasse zodat je kunt besparen op verwarmingskosten. 

Wi-Fi app

MyKlover is een intelligente app waarmee je je kachel volledig kunt besturen. Ook als je niet thuis bent!

Touch

Met de touchscreen afstandbediening kun je het apparaat besturen vanuit verschillende kamers in huis. 

Hermetic glass flow

Het efficiënte hermetische glasreinigingssysteem functioneert op basis van een sterke stroom voorverwarmde lucht. 

Support control

Met de bedieningsinterface die is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat, heb je meer controle. Altijd. Ook als je bijvoorbeeld je afstandbediening niet kunt vinden. 

Top exit

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

Automatic clean

Met het automatische SILENT reinigingssysteem wordt de buizenbundel zeer efficient en constant gereinigd voor een lange levensduur. 

Remote control

Het is mogelijk om een bedieningspaneel op afstand te koppelen aan het apparaat en het hiermee te besturen vanuit een ander vertrek dan waar het geïnstalleerd is. 

Empty alarm
Innovative

De ultramoderne hardware is ontwikkeld voor totale controle en efficiëntie van het apparaat. 

Automatic

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

sonde

De K-temperatuursonde garandeert een optimale en direct controle van de vlam. De ontstekingstijd, uitschakelingstijd en herontstekingstijd worden verminderd. Hierdoor verbruik je minder energie. 

Hermetic brazier

Dankzij de hermetische afsluiting van de vuurhaard zorgt zuurstofstroom onder hoge druk ervoor dat de overblijfselen van verbrande pellets geen kans krijgen om aan te koeken.