Dama soft air

Een prachtige pelletkachel, strak vormgegeven, welke past in bijna ieder interieur. De pelletkachel Dama is uitgevoerd met een boven- en onderpaneel welke in verschillende kleuren steen leverbaar is.

De pelletkachel Dama is voorzien van een achter- of bovenaansluiting waardoor deze veel strakker tegen de muur kan worden geplaatst.

 

De Dama soft is standaard voorzien van WiFi en veiligheidssensoren op deur en reservoir. Stoken is zo gemakkelijk én veilig.

 

Kenmerken

  • De ventilator is naar wens instelbaar én uitschakelbaar
  • Zelfreinigende brander
  • Cruise-control-systeem: veel zuiniger met pellets
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Paneelsysteem met speciaal profiel
  • Standaard wifi

Technische gegevens

  • Afmeting HxBxD:108x54x50 cm
  • Vermogen: 2,5 – 7,8 kW (air + multi-air)
  • Te verwarmen ruimte: 195 m3
  • Rendement 91,8%

UITVOERINGEN

– Speksteen

 

– Cream stone

 

Download brochure

       datasheet

Het voordeel van een soft versie is de uitschakelbare ventilator. Hierdoor kan men de convectie ventilator, die de warmte de kamer in blaast, uitschakelen. De warmte wordt dan middels straling aan de kamer afgegeven, net als bij een houtkachel. het voordeel is dat het geluid daardoor tot een minimum wordt beperkt.

Pellet Cruise control

De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven in te leveren in vermogen.

Chrome protected

Het gehele pellet laadsysteem wordt behandeld met een chroomlaag. Zo voorkomen we slijtage en beschadigingen voor vocht in de brandstof. 

6X faster

Onze ontstekingen zijn tot 6 keer sneller dan traditionele exemplaren. Dit komt door de kwartsbougies die we gebruiken. Bovendien is er een betere bescherming tegen slijtage en verminderd energieverbruik.

Hermetic combustion

De hermetische afdichting garandeert meer veiligheid en een efficiëntere verbranding. Deze Klover kan worden geïnstalleerd in alle moderne huizen met de hoogste isolatie- energieklasse zodat je kunt besparen op verwarmingskosten. 

Wi-Fi app

MyKlover is een intelligente app waarmee je je kachel volledig kunt besturen. Ook als je niet thuis bent!

sonde

De K-temperatuursonde garandeert een optimale en direct controle van de vlam. De ontstekingstijd, uitschakelingstijd en herontstekingstijd worden verminderd. Hierdoor verbruik je minder energie. 

Glass fiber cable

De bekabeling is volledig bekleed met anti-slijtage en -snijglasvezel dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

G.A.S.

Het innovatieve, automatische gepatenteerde reinigingssysteem van de brander voorziet in een verbranding met micro-vergassing. 

Hermetic glass flow

Het efficiënte hermetische glasreinigingssysteem functioneert op basis van een sterke stroom voorverwarmde lucht. 

Support control

Met de bedieningsinterface die is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat, heb je meer controle. Altijd. Ook als je bijvoorbeeld je afstandbediening niet kunt vinden. 

Automatic

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

Touch

Met de touchscreen afstandbediening kun je het apparaat besturen vanuit verschillende kamers in huis. 

Innovative

De ultramoderne hardware is ontwikkeld voor totale controle en efficiëntie van het apparaat.