Thermo Style 120 plus

De Thermo Style 120 is een ideale CV pelletkachel voor het verwarmen van een kleine tot middelgrote woning, dankzij de 12 KW aan warmte dat aan het CV systeem kan worden afgegeven. Dit vermogen is normaliter ruim voldoende voor de gemiddelde woning.

U kunt deze CV pelletkachel ideaal combineren met uw radiatoren, vloerverwarming of zonneboiler. Voor elke situatie zijn aansluitschema’s beschikbaar.

 

Een bijkomend voordeel van de Thermo Style 120 is dat deze eveneens over een naar wens instelbare en uitschakelbare ventilator beschikt. Deze kunt u instellen op temperatuur of in verschillende stappen waardoor u uw woonkamer naar wens kunt bijverwarmen.

Kenmerken

 • Voor- en bovenzijde in gietijzer
 • Deksel reservoir met hydraulische opening
 • Zelfreinigende brander
 • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
 • Zijpanelen in keramiek in verschillende kleuren leverbaar.
 • Standaard wifi

Technische gegevens

 • Afmeting HxBxD: 101x48x52 cm
 • Vermogen in de ruimte: 3,3 kW
 • Vermogen naar CV systeem: 11,7 kW
 • Te verwarmen ruimte: 375 m3
 • Rendement 95,5%

Kleuren

Naast deze lichte kleur, is de CV pelletkachel Thermo Style 120 ook in een geheel zwarte kleur leverbaar.

U kunt uw woning verwarmen met een CV pelletkachel. Dit kan in combinatie met uw bestaande CV ketel of warmte pomp. Uw Klover dealer kan samen met u berekenen hoeveel vermogen u nodig heeft in uw situatie. U vindt hier een overzicht van onze dealers: https://klover.nl/dealers/

Pellet Cruise control

De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven in te leveren in vermogen.

Chrome protected

Het gehele pellet laadsysteem wordt behandeld met een chroomlaag. Zo voorkomen we slijtage en beschadigingen voor vocht in de brandstof. 

6X faster

Onze ontstekingen zijn tot 6 keer sneller dan traditionele exemplaren. Dit komt door de kwartsbougies die we gebruiken. Bovendien is er een betere bescherming tegen slijtage en verminderd energieverbruik.

Hermetic combustion

De hermetische afdichting garandeert meer veiligheid en een efficiëntere verbranding. Deze Klover kan worden geïnstalleerd in alle moderne huizen met de hoogste isolatie- energieklasse zodat je kunt besparen op verwarmingskosten. 

Wi-Fi app

MyKlover is een intelligente app waarmee je je kachel volledig kunt besturen. Ook als je niet thuis bent!

sonde

De K-temperatuursonde garandeert een optimale en direct controle van de vlam. De ontstekingstijd, uitschakelingstijd en herontstekingstijd worden verminderd. Hierdoor verbruik je minder energie. 

Glass fiber cable

De bekabeling is volledig bekleed met anti-slijtage en -snijglasvezel dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

G.A.S.

Het innovatieve, automatische gepatenteerde reinigingssysteem van de brander voorziet in een verbranding met micro-vergassing. 

Hermetic glass flow

Het efficiënte hermetische glasreinigingssysteem functioneert op basis van een sterke stroom voorverwarmde lucht. 

Support control

Met de bedieningsinterface die is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat, heb je meer controle. Altijd. Ook als je bijvoorbeeld je afstandbediening niet kunt vinden. 

Automatic

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

Touch

Met de touchscreen afstandbediening kun je het apparaat besturen vanuit verschillende kamers in huis. 

Innovative

De ultramoderne hardware is ontwikkeld voor totale controle en efficiëntie van het apparaat.