REA 100

Deze elegante en ranke pelletkachel is voorzien van een kromme deur met dubbel glas. De bovenzijde is uitgevoerd in staal van 5 mm met een mogelijkheid voor een afvoer bovenaan. De standaard afvoer zit aan de achterzijde. Uiteraard zijn de deur en het reservoir voorzien van veiligheidssensoren en beschikt het apparaat standaard over wifi.

Door de zelfreinigende branden kunt u urenlang genieten zonder schoonmaken. Deze kenmerken in combinatie met het rendement van bijna 93% maakt deze pelletkachel populair. Deze kachel is geschikt om een ruimte van maar liefst 235 m3 te verwarmen. Het  zeer nauwkeurig regelbare vuur zorgen ervoor dat je zelf de controle hebt.

 

Door het mooie vlambeeld van een Klover pelletkachel moet je goed kijken, wil je zien dat je te maken hebt met een pelletkachel in plaats van een houtkachel. Het verschil is echter dat een pelletkachel op elektriciteit werkt en zeer goed regelbaar is. Hierdoor ontstaat een zo optimaal mogelijke verbranding.

Kenmerken Pelletkachel REA 100

  • Kromme deur met dubbel glas
  • Paneelsysteem met speciaal profiel
  • Bovenzijde in staal van 5 mm met mogelijkheid van afvoer bovenzijde
  • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
  • Zelfreinigende brander
  • Standaar wifi

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Afmeting: 47 x 56 105 cm
  • Vermogen: 3 – 9,5 kW
  • Te verwarmen ruimte: 235 m3
  • Rendement 92,6%

Kleuren

Uitmuntende techniek

Gegarandeerd de beste en nieuwste technieken passen we toe in onze producten. bij Klover gaan we alleen voor het beste. Daarom werken onze kachels en haarden perfect en zijn ze veilig en duurzaam.

 

HOOGWAARDIG DESIGN

Het prijswinnende design van Klover is bekend in de hele wereld. Elk product is een lust voor het oog en een absolute   aanwinst voor welk interieur dan ook. Aan elk detail is gedacht en dat ziet u terug. Voor minder doen we het niet.

 

INNOVATIES

Pellet Cruise control

De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven in te leveren in vermogen.

G.A.S.

Het innovatieve, automatische gepatenteerde reinigingssysteem van de brander voorziet in een verbranding met micro-vergassing. 

Chrome protected

Het gehele pellet laadsysteem wordt behandeld met een chroomlaag. Zo voorkomen we slijtage en beschadigingen voor vocht in de brandstof. 

Glass fiber cable

De bekabeling is volledig bekleed met anti-slijtage en -snijglasvezel dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

6X faster

Onze ontstekingen zijn tot 6 keer sneller dan traditionele exemplaren. Dit komt door de kwartsbougies die we gebruiken. Bovendien is er een betere bescherming tegen slijtage en verminderd energieverbruik.

Hermetic combustion

De hermetische afdichting garandeert meer veiligheid en een efficiëntere verbranding. Deze Klover kan worden geïnstalleerd in alle moderne huizen met de hoogste isolatie- energieklasse zodat je kunt besparen op verwarmingskosten. 

Wi-Fi app

MyKlover is een intelligente app waarmee je je kachel volledig kunt besturen. Ook als je niet thuis bent!

Touch

Met de touchscreen afstandbediening kun je het apparaat besturen vanuit verschillende kamers in huis. 

Hermetic glass flow

Het efficiënte hermetische glasreinigingssysteem functioneert op basis van een sterke stroom voorverwarmde lucht. 

Support control

Met de bedieningsinterface die is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat, heb je meer controle. Altijd. Ook als je bijvoorbeeld je afstandbediening niet kunt vinden. 

Top exit

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

Automatic clean

Met het automatische SILENT reinigingssysteem wordt de buizenbundel zeer efficient en constant gereinigd voor een lange levensduur. 

Remote control

Het is mogelijk om een bedieningspaneel op afstand te koppelen aan het apparaat en het hiermee te besturen vanuit een ander vertrek dan waar het geïnstalleerd is. 

High efficiency

Het verbruik van energie wordt tot een minimum beperkt door ultramoderne elektronische circulator. 

Innovative

De ultramoderne hardware is ontwikkeld voor totale controle en efficiëntie van het apparaat. 

Automatic

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset

sonde

De K-temperatuursonde garandeert een optimale en direct controle van de vlam. De ontstekingstijd, uitschakelingstijd en herontstekingstijd worden verminderd. Hierdoor verbruik je minder energie.