AURA 100 MULTI-AIR

De AURA 100 Multi-Air mag gezien worden. Deze pelletkachel is een aanwinst voor elke ruimte. Door het kleurcontrast van de deur en de buitenzijde, krijgt het mooie vlammenspel nóg meer aandacht. De voor- en bovenzijde zijn gemaakt van gietijzer. De deksel van het reservoir is hydraulisch en met de zelfreinigende brander gaat deze kachel lang mee.

Met multi-air kunt u met deze kachel meerdere ruimten tegelijk verwarmen  vanwege de gepatenteerde luchtverspreiding.

 

De Aura 100 Multi-Air is standaard voorzien van WiFi en veiligheidssensoren op deur en reservoir. Stoken is zo gemakkelijk én veilig.

Kenmerken Pelletkachel AURA 100 Multi-Air

 • Voor en bovenzijde in gietijzer
 • Deksel reservoir met hydraulische opening
 • Veiligheidssensoren op deur en reservoir
 • Zelfreinigende brander
 • Standaar wifi
 • 1 extra convectie uitgang voor verwarmen andere ruimte.

TECHNISCHE GEGEVENS

 • Afmeting: 48 x 52 111 cm (air en multi-air)
 • Gewicht: 108 kg
 • Vermogen: 3 – 11,1 kW
 • Te verwarmen ruimte: 295 m3
 • Rendement 91,4%

Kleuren

zwart                   brons                    grijs                     ivoor                     pearl

De pelletkachels van Klover zijn niet alleen van buiten mooi, maar de techniek is ook nog eens uitmuntend. Al sinds het begin van de jaren ’70 zijn we bezig met innoveren. Met de jarenlange kennis hebben we een hoogwaardige lijn pelletkachels met prachtig vuur neer kunnen zetten.

Innovaties

G.A.S.

Het innovatieve, automatische gepatenteerde reinigingssysteem van de brander voorziet in een verbranding met micro-vergassing. 

Pellet Cruise control

De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven in te leveren in vermogen.

Chrome protected

Het gehele pellet laadsysteem wordt behandeld met een chroomlaag. Zo voorkomen we slijtage en beschadigingen voor vocht in de brandstof. 

Glass fiber cable

De bekabeling is volledig bekleed met anti-slijtage en -snijglasvezel dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

6X faster

Onze ontstekingen zijn tot 6 keer sneller dan traditionele exemplaren. Dit komt door de kwartsbougies die we gebruiken. Bovendien is er een betere bescherming tegen slijtage en verminderd energieverbruik.

Hermetic combustion

De hermetische afdichting garandeert meer veiligheid en een efficiëntere verbranding. Deze Klover kan worden geïnstalleerd in alle moderne huizen met de hoogste isolatie- energieklasse zodat je kunt besparen op verwarmingskosten. 

Wi-Fi app

MyKlover is een intelligente app waarmee je je kachel volledig kunt besturen. Ook als je niet thuis bent!

Touch

Met de touchscreen afstandbediening kun je het apparaat besturen vanuit verschillende kamers in huis. 

Hermetic glass flow

Het efficiënte hermetische glasreinigingssysteem functioneert op basis van een sterke stroom voorverwarmde lucht. 

Support control

Met de bedieningsinterface die is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat, heb je meer controle. Altijd. Ook als je bijvoorbeeld je afstandbediening niet kunt vinden. 

Hermetic brazier

Dankzij de hermetische afsluiting van de vuurhaard zorgt zuurstofstroom onder hoge druk ervoor dat de overblijfselen van verbrande pellets geen kans krijgen om aan te koeken. 

Automatic clean

Met het automatische SILENT reinigingssysteem wordt de buizenbundel zeer efficient en constant gereinigd voor een lange levensduur. 

Remote control

Het is mogelijk om een bedieningspaneel op afstand te koppelen aan het apparaat en het hiermee te besturen vanuit een ander vertrek dan waar het geïnstalleerd is. 

Display touch

Raak het nieuwe touch display aan om je kachel volledig te besturen. 

sonde

De K-temperatuursonde garandeert een optimale en direct controle van de vlam. De ontstekingstijd, uitschakelingstijd en herontstekingstijd worden verminderd. Hierdoor verbruik je minder energie. 

Innovative

De ultramoderne hardware is ontwikkeld voor totale controle en efficiëntie van het apparaat. 

Automatic

Lorem ipsum dolor sit amet, ex etiam alterum pri, est ut alii iusto accusam. Te per falli gubergren euripidis, eum ad saepe expetendis, munere quodsi at vis. Iuvaret patrioque omittantur vim et, ad duo tritani deterruisset