Promotievideo’s

Ontdek alle voordelen van de Klover kachel. In diverse promotievideo’s wordt u meegenomen in de voordelen van een Klover Hybride, pellet-, inzet- en houtkachel.

Hybride hout- pelletkachel
DUAL AIR

Stook pellets en hout in één kachel, zowel apart als gelijktijdig stoken is mogelijk. De unieke Combi haarden van Klover zijn er zowel met als zonder CV-aansluiting (Thermo) om de centrale verwarming mee te verwarmen.

Kookhaarden Star serie

Bereid de heerlijkste gerechten met een prachtige Klover kookhaard. Door continu te innoveren brandt een Klover kookhaard altijd efficiënt.

Zuinig in het gebruik, hoog rendement en een schone verbranding. Kies voor de hoogste kwaliteit kookhaard van Klover.

Houtgestookte inzethaarden

De moderne inzet houtkachel Starbox Serie is een combinatie van efficiëntie en esthetiek. Met geavanceerde verbrandingstechnologieën minimaliseert het de uitstoot en maximaliseert het de warmteopbrengst, wat resulteert in een milieuvriendelijke en kosteneffectieve verwarmingsoplossing.

Klover pelletkachel – exclusieve functies

Bij het ontwerpen en produceren van een Klover pelletkachel zetten we de mensen en de omgeving waarin ze wonen op de eerste plaats. Bij ons is de standaard: een goed werkend product, dat er mooi uitziet. Eenvoud, veiligheid en respect voor het milieu staan daarbij centraal.