De geschiedenis

van een Italiaans bedrijf

Ons verhaal begon in het begin van de jaren 1970 in San Bonifacio, in de oostelijke provincie Verona, in een gebied van historische oorsprong en grote economische bloei. Passie voor het werk, sterke vastberadenheid en de wens om te groeien, doorgegeven van vader op zoon.

Wat ooit als een klein ambachtelijk bedrijf begon, is uitgegroeid tot in een multinational die in Italië en de belangrijkste internationale markten gewaardeerd wordt voor kwaliteit en innovatie zonder de waarden van een solide familietraditie uit het oog te verliezen.

Klover logo
Klover familie

100% Made in Italy.
The detail that makes the difference.
Yesterday as well as today.

Kiezen voor KLOVER betekent een wereld van uitmuntendheid betreden die 100% Made in Italy is. Een uitmuntendheid ontstaan uit een oude roeping voor aandacht voor detail dat vandaag de dag in elke fase van de productproces wordt gehandhaafd:

van het technisch ontwerp tot de keuze van de materialen, van het testen van prototypes tot het testen aan het einde van de productielijn. Een passie voor a job well done die het bedrijf stimuleert om altijd nieuwe oplossingen te bestuderen in de naam van comfort en duurzaamheid.

+ 100.000

geïnstalleerde Klover haarden

+ 30

in meer dan
30 landen

22.000

productievloer van 22.000 m²

Klover is overal.

In Nederland en over de hele wereld.

U vindt de meer dan 100.000 geïnstalleerde Klover haarden,
vervaardig op een productievloer van 22.000 m2,
gewaardeerd in een enorme internationale markt,
in meer dan 30 landen over de hele wereld.