Techniek

Sicuro Top

GEGARANDEERD, GETEST, VEILIG.

Dit revolutionaire systeem, dat is ontwikkeld in de laboratoria van KLOVER, gebruikt, om het thermische rendement en de veiligheid te verhogen, het principe van “au bain-marie”. Zo heeft u in huis een installatie met een expansievat van het gesloten type. Het ingebouwde product “SICURO TOP” is echter van het open type en heeft dus een druk gelijk aan 0. Met dit systeem bestaat er geen gevaar meer voor het toenemen van de druk wanneer het water kookt. De druk binnenin het ketellichaam is nul. Een overloopbuis garandeert de veiligheid in geval het water kookt, door het overtollige water af te voeren in het bovenste reservoir, terwijl een eventuele toevoeging van water kan plaatsvinden m.b.v. een handmatig of automatisch mechanisme, afhankelijk van het type model.

 

G.A.S

GREEN AUTOMATIC SAFETY (G.A.S) TOTALE VERBRANDING • AUTOMATISCHE REINIGING • ANTI VERSTOPPING.

De Klover pelletkachels zijn voorzien van een vernieuwde reinigingssysteem genaamd: Green Automatic Safety ( G.A.S.)  .

De branderplaat kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd naar de aslade.

Kans op verstopping is daardoor verleden tijd: bovendien kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade toe hoeven legen.

Pellet Cruise Control

MEER VERMOGEN, LANGERE DUUR, MINDER VERBRUIK.

Tot wel 40 uur per maand langere brandtijd met hetzelfde aantal pellets als een traditionele pelletkachel. De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven inleveren in vermogen. Een klover is niet voor niets DE KACHEL MET AUTOMATISCHE PILOOT.

Glass Fiber Cable

ZEER HOGE WEERSTAND TEGEN SLIJTAGE EN TEMPERATUREN.

Deze buitengewone bescherming vormt door de jaren heen een zeer veilig bekabelingssysteem. Het is bovendien slijtvast, bestand tegen scherpe componenten en is zeer goed bestand tegen extreem hoge temperaturen,