Meer informatie

Over ons

Onze geschiedenis start in het begin van de jaren ‘70, in San Bonifacio, ten oosten van de stad Verona. Hier werd Klover geboren in een streek die barstte en nog steeds barst van economische geestdrift.

De passie voor ons werk, de vastberadenheid en de wil om te groeien, overgebracht van vader op zoon, heeft een klein ambachtelijk bedrijf veranderd in een grote onderneming. Nu kunnen we ook in Nederland laten zien dat de kwaliteit en innovatie van Klover onovertroffen is.

Klover is inmiddels niet meer weg te denken binnen het aanbod pelletkachels, houtkachels en kookhaarden in Nederland.

Vooruitstrevende techniek

De kachels en haarden van Klover staan bekend om de vele innovaties en de goede techniek. Wij gaan vanzelfsprekend altijd voor het hoogst haalbare op het gebeid van techniek en veiligheid.

Garantie

Altijd 2 jaar garantie op producten van Klover. we doen het met een gerust hart, omdat we 100% achter onze kachels en haarden staan.

Dealers

Een steeds groeiend aantal dealers ontdekt Klover. In elke provincie in Nederland zijn Klover haarden te bekijken. Vaak brandend.

Advies schoorsteenaansluiting pelletkachels

Regelmatig krijgen we de vraag over de rookgasaansluiting van de pelletkachel. Waar moet deze aan voldoen en wat zijn de eisen omtrent de diameter en uitmonding van het kanaal?

Al deze informatie vindt u hier